14.02.2020 г., 10:43 ч.

Свети Валентин е за смелите 

  Поезия » Любовна
241 0 0

Беше денят на любовта 

и събаряше тя всяка стена

породена от страха

Всеки посмя да покаже романтичната си страна

и да запълни шепите на любимия с топлина

Остана само тя сама

пред единствената останала стена

на вечната война между любовта и страха

 

© Станимира К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??