Блажени сме с гълчавата в дома,
с усмивки и надежди пренаселен.
На хляба по-уханен е вкусът,
с най- милите когато е споделян.
От здравето по-ценно няма днес,
не можем да си купим любовта си.
Благословия свята, тихо слез
в гърдите на богати, сиромаси.
Дочакано в съмнения и грешки,
божествен храм вдигни и тържество,
след пагубни страдания човешки
излей благодатта си, Рождество !
© Светличка Todos los derechos reservados