13 feb 2008, 8:45

Светлина 

  Poesía » Filosófica
786 0 2
 

СВЕТЛИНА

 

Кълбо светлина пред мен се рее -

то блещука, то пее.

Кълбото угасва и светва -

то премигва, то трепва.

 

Кълбото на мене ми пее

и някъде горе в нощта се рее,

някъде горе светлината свири,

на лунни лъчи като струни диви.

© Стефан Алев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??