13.02.2008 г., 8:45 ч.

Светлина 

  Поезия » Философска
781 0 2
 

СВЕТЛИНА

 

Кълбо светлина пред мен се рее -

то блещука, то пее.

Кълбото угасва и светва -

то премигва, то трепва.

 

Кълбото на мене ми пее

и някъде горе в нощта се рее,

някъде горе светлината свири,

на лунни лъчи като струни диви.

© Стефан Алев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??