17 oct 2008, 23:30

Светлина 

  Poesía
1341 0 7

Зловеща нощ,

дъжд вали...

смърт навсякъде пълзи.

Ухание на кръв и сълзи

усеща се през изминалите дни...

Пустиня с пясък пълна...

ветрове бушуващи напред...

страданието живота погълна

и от него изсмуква всичко наред...

Ужас в очите вече няма!

Нито болка!

Нито самота!

Останаха само предсмъртните мигове на една умираща душа!

Клетница...

Прокълната...

Осъдена на вечен копнеж.

Гробът за Теб е Раят,

отровата - божествен еликсир!

Не затвор,

а спасение те чака,

щом напуснеш таз земя.

Миналото не може да се върне,

затова Живей във вечността!!!

 

 

© Бояна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??