1 feb 2007, 11:05

Светлината... 

  Poesía
931 0 4
Светлината
       
        от последните лъчи на залеза

огряла ниската трева,

уравнява по величие
  
        и дребните наглед неща.              

© Стела Флорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??