Feb 1, 2007, 11:05 AM

Светлината... 

  Poetry
920 0 4
Светлината
       
        от последните лъчи на залеза

огряла ниската трева,

уравнява по величие
  
        и дребните наглед неща.              

© Стела Флорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??