Светлината Му
навлиза в душата ми.
Лъчите и звездите му,
осветяват вървенето ми.
Светлината Му
възкръсва ден след ден,
преражда се,
любовта му неспирно
расте ли расте...
Светлината Му
вдъхновява емоциите ми
и ме ощастливява
със всичко добро
и красиво, което
оставя в сърцето ми...
Светлината Му
ме прави малка
и голяма, по - добра
със грешките ми,
храни ме и ме напоява,
в бурята душата ми
успокоява...
Светлината Му
е музиката, която
радва сърцата
и ги създава...
Светлината Ти
е тази, която ме
прави благодарна,
за това че ме даряваш
със свободата и
отговорността на
това да живея...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados