Apr 16, 2017, 5:34 PM

Светлината Му... 

  Poetry » Free verse
467 6 11

Светлината Му...

 

Светлината Му

навлиза в душата ми.

Лъчите и звездите му,

осветяват вървенето ми.

 

Светлината Му

възкръсва ден след ден,

преражда се,

любовта му неспирно

расте ли расте...

 

Светлината Му

вдъхновява емоциите ми

и ме ощастливява

със всичко добро 

и красиво, което

оставя в сърцето ми...

 

Светлината Му

ме прави малка

и голяма, по - добра

със грешките ми,

храни ме и ме напоява,

в бурята душата ми

успокоява...

 

Светлината Му

е музиката, която

радва сърцата

и ги създава...

 

Светлината Ти

е тази, която ме

прави благодарна,

за това че ме даряваш

със свободата и

отговорността на

това да живея...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Христос се е жертвал за нас. Но не само за да поеме страданията ни. Но и също така, за да можем ние да не жертваме живота си, в това да не го живеем. За да можем да се справим с болката и щастието, лошото и доброто, но винаги да си даваме възможността да живеем усмихнати и свободно. Давайки си сметка, че тази свобода е най - голямата ни отговорност. Да живеем и да се обичаме. Да си прощаваме. Да се приемаме. Да се уважаваме, да сме по толерантни, но и да защитаваме себе си и другите...

 

Христос Воскресе на всички!!! И за всички нас...Нека не го забравяме толкова често. Възкръснал е, за да живеем...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??