25 dic 2009, 18:40

Светлината на деня 

  Poesía » De amor
816 0 2

Искам да вярвам в любовта!

Искам да вярвам в утрешния ден.

Искам да напиша вълшебна приказка,

в която ти и аз сме главни герои.

Искам да вярвам в справедливостта

и че всеки оскърбен ще получи

                                            възмездие.

Искам да знам, че птицата

                                            с нежни крила

няма да завърши своя полет

жестоко прекършена в снега!

Когато си до мен откривам красота!

Стопява се всяка болка

и виждам светлината на деня!

Искам да вярвам в теб!

© Леа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вярвай!И обичай!Поздрав!
  • Справедливост има- в това съм убеден,
    както и за новото начало в утрешния ден.
    Но, не живей в приказна любов-
    светът е понякога ужасно суров.
    Само вярата крепи човека-
    така е било и преди 10 века.
    Гласувам с 6
Propuestas
: ??:??