10 feb 2008, 14:16

Светло 

  Poesía
634 0 3
Квантово ми идва светлината.
На фотони със изръбени стени.
Пронизва леко. Сгрява. Опрощава.
Прониква в мен през пречупени канали.

Светлинни трикове показва. Светлината.
Физични формули, претворени в чудеса.
Лазерно насочена - във сетивата.
Не се разсейва, както правят други.

Напълно вътре в мен се отразява.
Поне донякъде. Поглъщам светлина.
Консуматор, не проводник, по веригата се падам.
Аз не съм уред, който прави вълшебства...

© Джули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз не съм уред, който прави вълшебства...

    Ей това най-много ме кефи

    и аз не съм генератор за нови мании и думи... \/
  • Бива си те
  • Направо прескачат искри...Оригинално
Propuestas
: ??:??