13 mar 2005, 9:09

Светлоформи 

  Poesía
664 0 3

1.
Зелени листи.
Kапчици разпукнати

Благословия с цвят.

 

2.

Прозрачни устни

Изворни дихания.

Сърцето пее.

 

4.

Забравен спомен.

Разбудени комини.

Прозорец свети.

 

3.

Мълчи небето.

Дъгата багри рони.

Покълва с корен.

 

5.

Танцувам с думи,

а листите са дансиг.

Писеца пари.

 

6.

Косите шепнат.

Гръбнакът е вселена

с очи планети.

 

7.

Скалисти длани.

Мечти от моска пяна.

Вълните галят.

 

8.

Вода през рамо.

Очите ми са жадни,

Наливам обич.

 

9.

Нощта притихва.

Сълзата е отроче.

Очаквам пролет.

 

10.

През град пътувам.

Шосето се усмихва.

Река целувам.

 

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятна си, изненадваш ме все по-приятно.
    "Косите шепнат.
    Гръбнакът е вселена
    с очи планети." 6!!!

  • Танцувай с думи, тацувай Йоанна, прекрасно танцуваш!
  • Отново тристишия...добре се справяш.

    Поздрави!
Propuestas
: ??:??