1 abr 2015, 0:50

Светнах в залез... 

  Poesía
286 0 0

Политнах в сън. А после паднах.
С небесен гръм. В душа на ангел.

 

И там сиях. Сиях, където...
преди болях. С любовен шепот.

 

Мечта отпих. Сега дете съм.
Пък Бог прости. Светът е грешен.

 

Нали съм жив. И с трепет дишам.
Море изпих. Жадуван пристан.

 

Политнах в сън. Аз в тебе паднах.
Дочу се гръм. Тъй светнах в залез!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??