СВЕТОФАР
Шареният светофар,
на пешеходците приятел стар -
щом светне във червено,
за преминаване е забранено!
Когато светне в жълт, внимавай!
Но когато грейне във зелено – давай!
... Ах, шареният светофар...
на пешеходците приятел стар.
Ралица Костова
© Ралица Костова Todos los derechos reservados