19.09.2010 г., 11:34 ч.

Светофар 

  Поезия » За деца
1474 0 1

                      СВЕТОФАР

                Шареният светофар,

        на пешеходците приятел стар -
             щом светне във червено,
           за преминаване е забранено!
         Когато светне в жълт, внимавай!
      Но когато грейне във зелено – давай!
              ... Ах, шареният светофар...
           на пешеходците приятел стар.

                                               Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??