23 nov 2018, 0:14

Светофарът 

  Poesía » Otra
559 1 2

Някой краде от времето ми.

Изгребва покоя от сърцето ми.

Пресъхнали лотоси гърчат се

в пясъчното дъно на сърцето ми. 

 

Спирам на светофар непознат.

Светва риза бяла на чудак.

Мигане странно! Потрепвам!

Блян ли скръб тиха помилва?

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??