23.11.2018 г., 0:14 ч.

Светофарът 

  Поезия » Друга
506 1 2

Някой краде от времето ми.

Изгребва покоя от сърцето ми.

Пресъхнали лотоси гърчат се

в пясъчното дъно на сърцето ми. 

 

Спирам на светофар непознат.

Светва риза бяла на чудак.

Мигане странно! Потрепвам!

Блян ли скръб тиха помилва?

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??