Светъл порив на сърцето -
с добротата си ме озари -
като слънцето в небето
ти светлината ми дари.
Ти си месеца, звездите,
що сияят в нощен мрак,
ти си най-прекрасна от мечтите,
но, уви, не ще те видя пак...
© Георги Todos los derechos reservados