21 ago 2007, 15:58

СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА!  

  Poesía
1363 1 18
            Две влюбени чайки

в простора се реят!

Огласят небесната шир!

Два гълъба гукат,

два славея пеят

вълшебно в природния мир!

И малкото тварче

си търси другарче,

в живота да не е само!

Когато сме двама,

май трудности няма

и всичко върви по вода!

Светът е за двама -

е истина стара,

родена от вси времена!

Щом двама умеят

в любов да живеят,

животът е рай, светлина!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??