в простора се реят!
Огласят небесната шир!
Два гълъба гукат,
два славея пеят
вълшебно в природния мир!
И малкото тварче
си търси другарче,
в живота да не е само!
Когато сме двама,
май трудности няма
и всичко върви по вода!
Светът е за двама -
е истина стара,
родена от вси времена!
Щом двама умеят
в любов да живеят,
животът е рай, светлина!
© Светльо Златанов Все права защищены