26 nov 2008, 13:24

Свикнах така 

  Poesía » De amor
856 1 2
СВИКНАХ ТАКА

Погледа ти ту е нежен,
ту суров със мен.
Един ден - запленителен,
а в следващият миг - студен.
Настроенията ти сякаш
са два различни свята -
толкова различни, че преобръщат
наопаки Земята.
Ту си слънце в мойте дни,
ту лед, който трудно се топи.
Но свикнах  с теб така -
веднъж нежен и мил, а друг път
по-студен и от леда.
Свикнах така, да ме мразиш
и обичаш, но ти кажи ми:
Това ли значи любовта?

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • харесах го.
  • Е, страхотно е!И много правилен въпрос..."Това ли значи любовта?"
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??