14 sept 2023, 10:57

Свикваш 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
235 1 0

Свикваш с разочарованието

от глупавото очакване...

Свикваш да не копнееш, 

след дълъг копнеж по някого...

Свикваш с безразличието към теб, 

дотолкова, че вече ти е все едно...

Свикваш да си търсен само, 

когато имат нужда от теб...

Свикваш с болката, 

от която не можеш нощем да спиш...

Свикваш със самотата...

Свикваш да лъжеш, че си добре,

защото реално никой не го интересува как си...

Свикваш, че си само опция, 

но не и приоритет...

Свикваш с неща, 

с които никой не трябва да свиква...

 

04.09.23

 

Гергана Нейчева

© Гергана Нейчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??