28 abr 2009, 18:39

Свински грип 

  Poesía » De humor
759 0 7

 

                  СВИНСКИ ГРИП

 

След птичия - и свински грип ни сполетя.

(А преди птичия вилня и луда крава...)

Ако се пръкне още жабешки, каква ще стане тя?!

Какво ще консумират италианците тогава?!

 

Ако пък кучи грип планетата залей,

за виетнамци и китайци ще настъпи глад тотален,

и няма гърчав плъх при тях да оживей,

че и змия най-мършава извън чинията - едва ли.

 

И ако всички сложим маски на лицата, как

Ромео ще разбира кой какви ги върши -

изпраща ли му Жулиета с устни нежен знак,

или Тибалд го тихичко под нос попържа?

© Атанас Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??