1 ago 2007, 22:18

Свобода... 

  Poesía
427 0 0
 

          Свобода...


Снощи забравих да ти кажа,

че си тръгвам днес от теб,

забравих също да ти напомня,

че мразя всичко в теб...

Сега съм свободна

и силно доволна,

че ще посрещам всеки мой ден без теб,

без очите ти коварни,

без думите измамни...

Снощи скъсах тез окови,

с които ти ме окова,

сърцето ми отнова затуптя,

щом усети мъничко свобода...

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??