13 sept 2014, 20:31

Свобода 

  Poesía » Civil
255 0 0

Стоях безмълвна,

отново гледайки навън,

деца играеха свободни, чисти,

а аз играех с тях насън.

 

И как искам да се върна назад

кога и аз имах тази свобода,

но животът без да пита, те хваща за ръка

... и показва ти своята игра.

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??