13.09.2014 г., 20:31 ч.

Свобода 

  Поезия » Гражданска
254 0 0

Стоях безмълвна,

отново гледайки навън,

деца играеха свободни, чисти,

а аз играех с тях насън.

 

И как искам да се върна назад

кога и аз имах тази свобода,

но животът без да пита, те хваща за ръка

... и показва ти своята игра.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??