15 sept 2010, 22:08

Свобода 

  Poesía » Otra
367 0 0

Вървя накъдето очите

                            ми гледат.

Светлина е огряла

                             пътя.

Малко усмихната и

                    малко бледа,

готова съм в храм

          да постъпя.

Че нито яростни погледи,

нито злобата там ще

              ме стигнат.

Зад стени непристъпни

да прекарам живота си.

Това е моята воля!

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??