Вървя накъдето очите
ми гледат.
Светлина е огряла
пътя.
Малко усмихната и
малко бледа,
готова съм в храм
да постъпя.
Че нито яростни погледи,
нито злобата там ще
ме стигнат.
Зад стени непристъпни
да прекарам живота си.
Това е моята воля!
© Jivka Koleva Все права защищены