8 nov 2014, 0:19

Свобода 

  Poesía » Otra
388 0 3

Свободно дишам истината вече,

свободно мога мисли да творя.

Свободно!!! Времето ми тук изтече,

свободно се усмихвам на света.

 

При теб аз бях до болка лицемерна,

защото премълчавах за това,

че в твоята душа съзирах

как алчността обсебила ти е ума.

 

Но пътят ми с теб до тука свърши

и трябваше достойно да го извървя

сега си тръгвам с вяра и надежда,

че мъничко успях и да те променя.

 

Аз зная, Светлината че ме пази,

че истинското щастие е в мен

не давам вече никой да ме гази,

защото Господ ми помага всеки ден.

 

Щастлива съм защото истински обичам,

щастлива съм защото другите са мойто аз,

щастлива съм защото с ветровете тичам,

щастлива съм защото Бог е в нас.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Еми изпей я!!!
  • Да така е!!!И аз съм щастлива!!!
  • Щастлива съм, че си намерила вътрешен мир- това е най-важната и приоритетна цел на човешкия живот!
Propuestas
: ??:??