свобода на глътки
малки бягства
по средата на море от звуци
с поглед който иска да живее
с жадна, поизсъхнала ръка
хващам клонче
хващам снопче слънце
без да искам много
само пътя да си спомня
към смеха
© Лилия Минева Todos los derechos reservados