6 ene 2013, 19:26

Свободата 

  Poesía » Otra
321 0 0

Кое е това нещо,

което те стъписва?

КРАСОТАТА

 

Кое е това нещо,

което те наранява?

ЛЮБОВТА

 

Кое е това нещо, 

което те убива?

ИСТИНАТА

 

А кое е това нещо,

което те прави щастлив?

СВОБОДАТА

© Дана Благовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??