Jan 6, 2013, 7:26 PM

Свободата 

  Poetry » Other
338 0 0

Кое е това нещо,

което те стъписва?

КРАСОТАТА

 

Кое е това нещо,

което те наранява?

ЛЮБОВТА

 

Кое е това нещо, 

което те убива?

ИСТИНАТА

 

А кое е това нещо,

което те прави щастлив?

СВОБОДАТА

© Дана Благовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??