2 oct 2017, 1:32

Свободата 

  Poesía » Filosófica
436 0 1

Колко хубаво е да си свободен,

право на избор да имаш,

ала сал ако си човек отговорен

добрини в живота постигаш.

Свободата не е да правиш що искаш,

а злото да умееш да потискаш.

Инак ти сам жертва ставаш

на свободата, с която разполагаш.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??