15 jun 2022, 8:04

Свободата да сгрешиш 

  Poesía » Filosófica
304 1 0

Погледни ме в очите, приятелю.

Нима си струва да живееш в страх?

Спомни си за вълните, приятелю,

свободен си - точно като тях.

Не се предавай след всеки провал,

светът не свършва, допуснеш ли грешка.

Престанеш ли, преди да си успял -

светът ще те превърне в пешка.

 

© Кристън Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??