Jun 15, 2022, 8:04 AM

Свободата да сгрешиш 

  Poetry » Phylosophy
253 1 0

Погледни ме в очите, приятелю.

Нима си струва да живееш в страх?

Спомни си за вълните, приятелю,

свободен си - точно като тях.

Не се предавай след всеки провал,

светът не свършва, допуснеш ли грешка.

Престанеш ли, преди да си успял -

светът ще те превърне в пешка.

 

© Кристън Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??