Свободата си имаш.
И тя е толкова красива.
Като птица в полет. Като изгряващото слънце.
Свежа е. Като пролетно утро.
Като капчици роса по зелената тревата.
Не бих могла да ù посегна. И не искам!
Ти не се страхувай.
Във очите ми виж и себе си открий.
Вътре в сърцето ми световете си скрий.
Чувстваш ли? Колко е прекрасно!
Ако решим!
Може да бъдем свободни - заедно!
Свободата ти..
Тя е като приказка за смели рицари.
Глътка чист въздух след тежки цигари.
Да съм част от свободата ти копнея.
Да бъда АЗ самата нея!
© Дияна Todos los derechos reservados