2 июн. 2015 г., 21:46

Свободата ти 

  Поэзия » Любовная
438 0 1

Свободата си имаш.

И тя е толкова красива.

Като птица в полет. Като изгряващото слънце.

Свежа е.  Като пролетно утро.

Като капчици роса по зелената тревата.

Не бих могла да ù посегна. И не искам!

Ти не се страхувай. 

 

Във очите ми виж и себе си  открий.

Вътре в сърцето ми световете  си скрий.

Чувстваш ли? Колко е прекрасно!

Ако решим!

Може да бъдем свободни - заедно!

Свободата ти..

Тя  е като приказка за смели рицари.

Глътка чист въздух след тежки цигари.

 

Да съм част от свободата ти копнея.

Да бъда АЗ самата нея!

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Да съм част от свободата ти копнея.
    Да бъда АЗ самата нея!"

    Хареса ми много края, Дияна! Толкова смисъл има в него, да бъдеш за любимия свободата е толкова трудно постижимо, аз все се питам как да го постигна?
    Поздравявам те!
Предложения
: ??:??