15 sept 2021, 8:20

„Свободата-това е осъзната необходимост.“-Спиноза 

  Poesía
666 0 0

необходимост
осъзната — се твърдѝ —
е свободата

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??