9 ene 2007, 17:19

СВОБОДНА 

  Poesía
560 0 4

Свободна съм
да лудея и дивея,
да се смея и вилнея,
да мечтая и копнея.

Дивея сякаш
досега съм била
в клетка.
Смея се
на себе си -
глупавите ми
мисли и дела.
Мечтая и копнея
да съм все тъй
свободна:
да обичам,
да дарявам,
да се надявам,
да очаквам
и да бъда
изненадана
на всяка крачка
в тоз красив Живот!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??