Когато чувствата угаснат и
смисъла на болката вече не откриваш,
излез навън в стъпка бодра и
усмихни се на света.
За какво са ти чувства
на младини, когато можеш
страст в всичко да откриеш?
Страстно желание и
свободно действие -
да даваш, да взимаш
и да си отиваш.
Без обяснение, без коментар.
Усмивка, беше ми приятно,
отивам в банята на хладно.
© София Русева Todos los derechos reservados