10 sept 2013, 23:19

Своици 

  Poesía » Otra
536 0 4

Живееш цял живот

да гушнеш

земя, пари, дори...

парче Луна...

А аз – проклетник,

непослушник,

и с двете си ръце –

една жена.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??