Часовника тик-така
Като сврака
Е кацнала в мене мрака.
Трака старата барака
Като сврака
Вятъра навън си драка.
Гледам аз в полумрака
Като сврака
Ноща е готова за атака.
Отчаянието е там в буренака
Като сврака
Да ме погълне чака.
© Джани Юлкяр Todos los derechos reservados