21 ago 2007, 1:21

Свят на мечти 

  Poesía
741 0 0
 

 

 

Свят на мечти

 

 

Виж на любовта ми сиянието

и вдъхни от косите ми цветята

Чуй на страстта ми диханието

и докосни на тялото ми топлината.

 

Танцувай с мен танца на сърцето

с ритъма луд и туптящ.

Да слеем земята и небето

със взрив мощен, искрящ.

 

Пък после може дъжд от сълзи,

тихо и скръбно проливащ се,

неугасимата жар да гаси

и болката по това, че отиваш си.

 

Сбогом, свят на мечти...

Сипе се прашец от изгорели звезди...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ирина Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??