Човек объркан в свят необуздан
от мъст и глупост скован.
Сложил фалшивата си кожа
и озлобен бяга, търсещ невъзможната роля.
Един филм или вечно кълбо,
трагедия, драма и трилър в едно.
Човекът сам стои на кръстопът,
а срещу него старец останал без плът.
Човек е бил а на животно прилича,
Окаян, побъркал се не знае себе си как да нарича,
но върви напред - не спира
а при вида му другия тръгва да тича,
забравя дори че в нищото отива
В свят необуздан хора нормални няма
готови и брат си болен да оставят на прага.
Свят без виновни, но в безброй грехове,
в неспирен бяг, в омотан кръг бягаме от своите страхове.
Останали без душа без морал, като вълци единаци
сами в света на непознати...
© Христина Леонска Todos los derechos reservados