19 abr 2014, 22:40

Свята църква 

  Poesía
359 0 2

Само пътят ти е нужен тест
и със него ще градиш душата,
щом всичко е въпрос на чест,
пък болката е пак абстрактна.

Ти можеш да достигнеш връх,
дори сърцето си сега да даваш,
вече знаеш, че си шепа стръв
на хорската към тебе завист.

Днес във вярата си тъй богат,
когато всички ти разпъват кръста,
но разкъсвай на бездомни хляб
и светът ще ти е свята църква!











© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Санвали!
  • Силен стих, Васил!

    "пък болката е пак абстрактна."

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??