28 abr 2006, 13:13

Свързани 

  Poesía
565 0 5


Свързва ни мрежата
невидима на мислите.
И зная, че ако ти си тук,
в следващия миг
и аз пристигам.

Свързва ни нишката
на предано чувство.
И зная, че ако то е с теб,
в следващия миг
не ще ме предадеш.

Свързват ни и клетките,
и безжичната същност
на съвременния век.
Отворих вчера странен смс,
а от кого е - ще гадая днес.

26.04-27.04-28.04.2006 год.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??