29 oct 2014, 7:53

Сякаш рисунка... 

  Poesía » Del paisaje
462 0 2

Пред очите красота -
веднъж залез, а
след това зора.

Сякаш рисунка е света,

но има подробност една...

когато завали дъжд -

природата не си губи цвета!


Инес Тарашева

© Инес Тарашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??