29 окт. 2014 г., 07:53

Сякаш рисунка... 

  Поэзия » Пейзажная
441 0 2

Пред очите красота -
веднъж залез, а
след това зора.

Сякаш рисунка е света,

но има подробност една...

когато завали дъжд -

природата не си губи цвета!


Инес Тарашева

© Инес Тарашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??