Oct 29, 2014, 7:53 AM

Сякаш рисунка... 

  Poetry » Landscape
440 0 2

Пред очите красота -
веднъж залез, а
след това зора.

Сякаш рисунка е света,

но има подробност една...

когато завали дъжд -

природата не си губи цвета!


Инес Тарашева

© Инес Тарашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??