19 oct 2008, 21:32

Сякаш ти 

  Poesía » De amor
848 0 2
Ще дочакам слънцето отново да изгрее
и да се любувам на лъчите му,
за да усетя ръцете ти по кожата си -
топли и нежни, а понякога изгарящи.

Ще призова вятъра,
за да докосне косите ми,
а той ще се заплита в тях,
но аз ще знам - ти прокарваш пръсти в тях!

Питам се дали вятърът ще донесе дъжда след себе си,
дали ще усетя малките капчици по лицето си,
дали ще докоснат устните ми,
дали ще усетя дъха ти?!

Ще ме вземеш ли със себе си, когато дойде ураганът?!

                                                     
                                                                                                Някога на Нас
                                                                                                 (16.05.2007 г.)

© Мег Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, ще те взема с мен когато дойде ураганът?!
  • Много е нежно...Поздрав!
Propuestas
: ??:??